Volg ons

Welkom

Welkom bij X-Codex!

Een objectief opinieplatform waar wij misstanden en onrecht in onze samenleving bij het grote publiek onder de aandacht willen brengen. We zijn een onafhankelijke redactie en nemen het recht tot uiten van onze mening uiterst serieus. Dit doen wij dit via onze artikelen, vlogs en blogs, waarmee wij hopen te inspireren.

Onze journalistiek onderzochte artikelen geven werkelijke waarheid over verschillende onderwerpen onverbloemd weer. Wij interesseren ons vooral in het naleven van onze mensenrechten door instanties en de politiek. Daarnaast corruptie in de samenleving, door verzekeraars, industrieën, maar ook door de regering. Wij onderzoeken alles en schrijven daar over.

X-Codex wilt de mensheid wakker schudden over wat er in werkelijkheid onder de tafel gebeurt, wat men niet wilt dat wij weten. Wij huiveren voor het brainwashen en indoctrinerende propaganda die ons zo beïnvloeden dat wij niet meer voor onszelf nadenken.

Wij willen ons groot maken voor de gezondheid van de mens. We weten maar al te goed dat vele goede manieren om gezond te blijven, ons in informatie systematisch wordt onthouden. Een regering die ‘belasting innen’ boven onze gezondheid zet en daarom achter een ziekmakende voedingsindustrie en farmaceutische industrie staat. Daarnaast belastingen verhoogt op gezonde voeding en gezonde kruiden, vitamines, mineralen etc. En door krankzinnige reguleringen deze gezonde medicinale opties bij ons mens en onze gezondheid weghoudt.

Wij willen een gezicht geven aan mensen, artsen en therapeuten die strijden voor de werkelijke gezondheid van de mens. Die vechten tegen al deze bureaucratie en beperkingen. We willen een vuist maken tegen instanties zoals de Vereniging tegen de Kwakzalverij en Skepsis. Instanties die gesponsord worden door de farmaceutische en/of voedingsindustrie en het goede werk/initiatieven van deze hulpverleners online de grond in boren. Dit met doel om praktijken van deze hulpverleners te sluiten, zodat de ‘Big Pharma’ en hun miljarden omzet blijft bestaan. Want kruiden en alle middelen die vanuit de natuur komen, zoals vitaminen en mineralen daar kun je geen patent opleggen. Bij grote populariteit in natuurgeneeswijzen onder de bevolking, verdient de Big Pharma geen miljarden en daarom moet alles geblokkeerd worden!

X-Codex maakt zich hard voor al deze wanpraktijken en indoctrinaties. We willen dit alles gaan ontmaskeren zodat u als onze lezer weer de werkelijke waarheid gaat zien en weer voor uzelf gaat nadenken.

Heeft u tips voor de redactie, laat ons dit dan weten via het contactformulier. Wij horen het graag van u!