Volg ons

Over

d

Steven de Koeningswarter

Founder

Dit platform is een door mij lang gekoesterde droom die door hard werken is uitgekomen. Ik ben mijn hele leven als andersdenkend en niet confirmerend aan de maatschappij. Mijn innerlijke drang om vrij te zijn is groot en het zelf kunnen bepalen van wat ik in mijn leven en met mijn gezondheid wil, is nog groter. Het is ‘mindblowing’ dat er zoveel reguleringen zijn, niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Reguleringen die mensen beperken in hun uitingsmogelijkheden, vrijheden, het maken van onze keuzes. Daarnaast ook nog eens bepaald waar wij ons verdiende geld aan besteden. Dat is bij voorkeur niet aan de talloze belastingen die daarover geïnd worden. Ons recht is belastingvrij te leven!

In Nederland worden nog steeds mensenrechten geschonden. Ook word er ons zoveel niet verteld waardoor wij een eigen mening zouden kunnen vormen. Dit om, maar vooral te voorkomen dat wij ons eigen pad kiezen of dat er een opstand komt. Er heersen industrieën over Nederland die veel te veel bepalen, die ons brainwashen met informatie waardoor wij niet de juiste en vooral ongezonde keuzes maken. Het doet ze allemaal niets hoe wij er aan toe zijn, of wij ziek worden van hun producten, zolang zij maar hun miljarden omzetten. De regering heeft de plicht ons hiertegen te beschermen maar wenden wijselijk hun hoofd af. Zij vinden de belastingcenten die deze industrieën opleveren weer veel te belangrijk.

Ik maak mij druk over het schenden van onze mensenrechten, maar ook over onze gezondheid. Vooral ook omdat dat wij systematisch worden onthouden van zoveel natuurlijke methodes om te kunnen genezen. Methodes die ondersneeuwen onder de brainwashende reclames van de Big Pharma en dubieuze voorlichting van onze regering. Methodes die zelfs kunnen voorkomen dat we ziek worden, worden telkens onder de tafel geschoven. Ik kan uitermate ontsteld raken dat al het goede wat de natuur te bieden heeft in voeding, kruiden en supplementen, stelselmatig door absurde regelgevingen worden geblokkeerd. Geloof mij ik kan het weten! Dat in ons land belastingen op junk food minder worden en op gezonde voeding worden verhoogd, is het kromste beleid wat er te vinden is, lees hierover ons artikel!!

Ik vind regeringen ronduit overbodig en vooral omdat ieder lid van de regering betaald wordt van mijn belastinggeld. Dat zij vervolgens doordat ik ze laat bestaan, mijn leven op vele fronten beperken en mij uitmelken op ieder gebied. Daarmee schenden ze ieder stuk vertrouwen die het volk ooit in de regering kan hebben. Ik ben tegen stemmen, want daarmee geef ik mijn kracht en macht weg om mijn leven te bepalen. Ik hoop de komende vier jaar eenieder te motiveren om niet meer naar de stembus te gaan.

Mijn droom is om een groot aantal mensen te mogen bereiken en deze te inspireren tot anders denken. Inspireren in bewuster leven zodat we ons kunnen ontdoen van het geïndoctrineerde overmatig volgzame gedrag. Dat door deze inspiratie de wolken in ons brein wegdrijven, die ontstaan zijn uit jarenlang absorberen van deze indoctrinaties. Dit platform is bedoel om de zon weer in je brein te laten schijnen. Wanneer de zon schijnt is je denken weer vrij, wolkeloos, zodat je weer je eigen pad kan kiezen, je gedachten vrij kan laten gaan. Je te beseffen hoe corrupt en bepalend al die reguleringen zijn, maar ook dat er zoveel mensenrechten onder onze ogen worden geschonden. Je kunt weer echt gaan zien, voelen, weten en vooral wakker worden. Er zijn er maar zo weinig die tegen dit alles in opstand komen, maar als we dit massaal zouden doen, dan moet zelf de regering hiervoor zwichten.

Ik wil graag alles op alles zetten om een leefbare wereld te creëren zonder overheids- of industriële corruptie, zonder overmatige reguleringen, zonder enige indoctrinatie, maar vooral zonder schending van onze mensenrechten!

Just think!